Annons

"Grannar" återupptar produktionen

Tv • Publicerad 21 april 2020
Artisten Kylie Minogue medverkade i "Grannar" i början av sin karriär. Arkivbild.
Artisten Kylie Minogue medverkade i "Grannar" i början av sin karriär. Arkivbild.Foto: Kamil Zihnioglu/Ap

I den fiktiva förorten Erinsborough är allt snart som vanligt igen – ett glädjande besked för alla fans av den australiska såpan "Grannar". Enligt Variety går seriens skapare Freemantle Media mot strömmen och startar sin produktion igen efter att ha pausat de senaste tre veckorna.

Planen är att ha en så säker arbetsmiljö som möjligt. Ingen press har lagts på skådepelare och inspelningspersonal och särskild hänsyn tas till äldre medarbetare, säger en talesperson.

Annons

"Grannar" har sänts nästan helt utan avbrott sedan starten 1985 och haft stjärnor som Kylie Minogue, Guy Pearce, Margot Robbie och Russell Crowe i rollistan. Om produktionen inte hade satts igång hade det inte funnits nya avsnitt att tillgå efter den 30 juni.

Sedan coronakrisens start har 119 film- och tv-inspelningar pausats i Australien. Däribland Baz Luhrmanns Elvis-film, som fick läggas på is när Tom Hanks insjuknade i covid-19.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons