Annons

NBA sneglar mot Disney

Basket • Publicerad 30 april 2020
Rudy Gobert, vänster, var den första spelaren som testades positivt för det nya coronaviruset. NBA avbröt säsongen den 11 mars. Arkivbild.
Rudy Gobert, vänster, var den första spelaren som testades positivt för det nya coronaviruset. NBA avbröt säsongen den 11 mars. Arkivbild.Foto: Rick Bowmer/AP/TT

Basket på Disney World – det kan bli verklighet. Enligt Shams Charania, NBA-reporter på sportsajten The Athletic, tittar NBA just nu på möjligheterna att spela färdigt säsongen på Walt Disney World Resort utanför Orlando i Florida.

Disney ska vara med på noterna, enligt uppgifterna.

Annons

NBA har tidigare sagt att man hoppas kunna öppna upp träningsanläggningarna inom kort, men tidigast den 8 maj och med flera restriktioner.

Om säsongen, som avbröts i mitten av mars, kommer att återupptas är dock fortfarande oklart. Anthony Fauci, chef vid USA:s institut för smittskyddsforskning säger till New York Times att vissa professionella idrottsligor kommer att bli tvungna att "bita ihop", och avsluta sina säsonger helt.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons