Annons

IFK Norrköping värvar 18-årig nigerian

Fotboll • Publicerad 8 maj 2020
IFK Norrköping förstärker truppen. Arkivbild.
IFK Norrköping förstärker truppen. Arkivbild.Foto: Stefan Jerrevång/TT

IFK Norrköping har gjort klart med nigerianske mittfältaren Ishaq Abdulrazak. Talangen har en längre tid funnits på klubbens radar och han har till och från tränat med klubben, som enligt Fifas regelverk nu också kan värva Abdulrazak i och med att han har fyllt 18 år.

"Vi har lärt känna Ishaq under lång tid, både som spelare och person. Vi har lärt känna en väldigt ödmjuk kille och spelare som vi tror kommer passa in i IFK Norrköping på ett väldigt bra sätt", säger tränaren Jens Gustafsson i ett pressmeddelande.

Annons

"Han har extraordinära kvalitéer och är en hårt arbetande spelare. Jag är helt säker på att våra supportrar kommer ta Ishaq till sitt hjärta väldigt fort."

Coronapandemin har skjutit upp den allsvenska fotbollspremiären, som i nuläget är preliminärt planerad till den 14 juni. Eftersom transferfönstret är stängt blir dock Abdulrazak spelklar för Norrköping först när sommarfönstret öppnar den 15 juli.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons