Annons

Ulf Lundell ställer in sommarturné

Musik • Publicerad 28 april 2020
Ulf Lundell. Arkivbild.
Ulf Lundell. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Ulf Lundell ställer in sin planerade sommarturné med anledning av spridingen av coronaviruset, meddelar arrangören Live nation.

"Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt", säger Ulf Lundell i ett pressmeddelande som publicerats i ett flertal evenemangsgrupper på Facebook.

Annons

Artisten skulle ha spelat på 16 platser i Sverige från juni till augusti. Några nya datum är inte inplanerade i dagsläget.

"Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna", säger Lundell.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons